Ga samen op ontdekkingstocht ...

Things to do in de Betuwe

Ontdek de Betuwe wandelend, fietsen of zelfs varend...

Things to see in de Betuwe

Weilanden, schaapjes, koeien, boom- en fruitgaarden

Where to eat in de Betuwe

Lekker, leuk, gezellig, romantisch... het is er allemaal!

De wind in je haren....huur een fiets?

Maak een leuke, korte of lange fietstocht door de Betuwe, de smalle weggetjes, langs de fruit- en boomgaarden, de schaapjes en de koeien! Take a break bij een van de vele fruitkraampjes waar je heerlijke kersen, peren, appeltjes en ander fruit kunt proeven. Life is great!

De Betuwe verkennen per boot?

Easy en al varend de Betuwe verkennen? Huur een boot! Slinger door en langs de Linge. Sit back and relax...

Toeren door de Betuwe per scooter, E-chopper of TukTuk?

De Tuk Tukjes komen letterlijk langs ons huis. Wil je veel zien en beleven en zelf vooral genieten? Huur dan een TukTuk! Betuweuitje heeft superleuke arrangementjes per TukTuk, e-chopper of scooter. Ontdek ons prachtige natuurgebied, dat bekend staat om zijn vele riviertjes, weilanden, bossen en pittoreske dorpjes.

Toosten, proeven, genieten, smikkelen en smullen..er is zoveel te kiezen!

Molen de Zwaluw in Kesteren

Molen 'De Zwaluw' te Kesteren is een unieke locatie in het hart van de landelijke Betuwe. De eeuwenoude molen met zijn bijbehorende sfeervolle zalen en terrassen vormt een trekpleister voor mensen uit de wijde regio, die op zoek zijn naar een moment van ontspanning en culinair genieten. Onze alom geprezen pannenkoekenkaart is in de loop der jaren uitgebreid met een eigentijds à la carte menu, waarbij verse ingrediënten en natuurlijke bereidingswijzen hoog in het vaandel staan. Daar kom je voor terug!

Restaurant het Veerhuis in Opheusden

Langs rivier de Rijn, met uitzicht op het prachtige natuurgebied ‘de Blauwe kamer’ vindt u ons nostalgische veerhuis. ’t Veerhuis in Opheusden is al sinds 1800 een verzamelplaats voor handelaren, locals en echte sfeerproevers. Tijdens alle jaargetijden heeft het wel iets idyllisch. De warme ambiance valt als een deken om u heen. Een knapperend haardvuur, een glas dieprode wijn, binnenvaartschepen die voor u langstrekken, een authentiek pand en overheerlijke gerechten. Een combinatie die u vindt bij ’t Veerhuis in Opheusden.

De Heeren van Soelen

Culinair genieten en meer… Genieten van de mooiste en lekkerste gerechten temidden van de prachtige natuur van De Betuwe. Sfeervol lunchen en dineren in de verschillende eetkamers van ons restaurant, het voormalige tolhuis van Zoelen. De Heeren van Soelen staan garant voor een belevenis die u zal bijblijven. Toegankelijk, gemoedelijk, gezellig, maar vooral voortreffelijk. Maar we bieden meer, want naast het restaurant kunt u bij ons ook terecht voor uw evenement, privé of zakelijk. Wij beschikken over een prachtige zaal, schitterende tuin en een zonnig terras. De Heeren van Soelen kunnen niet wachten om u te mogen begroeten. U zult er zich zeker thuis gaan voelen....

Restaurant de Engel in Dodewaard

“De Engel” is uniek gelegen in het natuurgebied van de Hiense uiterwaarden, vast aan een dode arm van de Waal, de Strang genaamd. De Hiense uiterwaarden is een natuur stiltegebied waar menig vogel in het voorjaar zijn nest maakt. Er is dus altijd wat te zien bij “de Engel”. Op de sfeervolle terrassen kunt u genieten van de bals van de fuut en de luidruchte ganzen die in de polders staan te grazen. Op het terras laten trotse krielkippen hun kuikens zien en in de wijngaard kunt u genieten van de zang van de lijster en de merels.

Vragen en contact

Stuur ons een mail

Stuur ons een bericht via het contactformulier hiernaast