B&B Huis

Het B&B huis

Ons heerlijke B&B huis is van alle gemakken voorzien

Het B&B huis heeft een eigen sfeervolle entree/ hal met trap naar boven. Bij binnenkomst aan de rechterkant is het toilet gehuld in Betuwe-sfeer met vrolijke kers(en). Aan de rechterkant de deur naar de keuken en aan de linkerkant de deur naar de living. De keuken is voorzien van een koelkast, een koffie-nespresso-apparaat en waterkoker. Er staat een hoge bartafel met twee krukken.
Deze ruimte is heerlijk licht met overal ramen gericht op de achterzijde van het huis en de tuin. De living heeft een uitkijk naar heel wat rijtjes bomen van onze buurman-boomkweker en aan de schuine voorzijde zie je geregeld de paarden die verblijven bij de dierenkliniek de Lingehoeve revalideren en grazen in het weiland. De living heeft een lekkere bank, een boekenkast met boeken/magazines en spelletjes en sfeervolle shutters die zonwererend zijn, maar je ook privacy geven.
Via een open trap kom je in de slaapkamer met een heerlijk boxspring bed, een zitje en een aparte badkamer met wastafel en een douche. Let op: in onze keuken is het niet toegestaan om zelf te koken.

Kom genieten bij Betuwe & Bubbels

Meten is weten...

Afmetingen begane grond hal 2.1 x 4.2m - keuken 2.6 x 4.2m - woonkamer 5.0 x 4.2m Afmetingen 1e etage slaapkamer 4.4 x 6.9m - badkamer 2.0 bij 4.1m

It's time to relax and enjoy

Het perceel is zo'n 3000 m2 met aan de voorzijde voldoende parkeergelegenheid. Aan de achterzijde is er een heerlijke grote tuin met een prachtige karakteristieke boom centraal in de tuin en een lux tuinhuis met zitjes en een open haard. De tuin heeft voldoende plekjes om zowel in de zon als in de schaduw heerlijk te onthaasten, jullie dag te evalueren en nieuwe plannen te maken. Maar ook binnen is er voldoende keuze om te zitten, te hangen, te liggen, te relaxen....
Met een hoog zitje in de keuken, een heerlijke bank en een eethoek in de living en zelfs een zitje op de slaapkamer is de keuze best...reuze!